Yahşihan’da tam 500 aileye ulaşıldı

Yahşihan’da tam 500 aileye ulaşıldı
 Muhabir
Yahşihan Belediye Başkanı Türkyılmaz’ın yakın çalışma ekibi, 500 kişilik aileyi ziyaret etti. Ailelerin sorun ve taleplerini dinleyen ekipler, ‘Her anınızda, hep yanınızda’ sloganıyla fotoğraf paylaştılar.HABER: YELİZ...

Yahşihan Belediye Başkanı Türkyılmaz’ın yakın çalışma ekibi, 500 kişilik aileyi ziyaret etti. Ailelerin sorun ve taleplerini dinleyen ekipler, ‘Her anınızda, hep yanınızda’ sloganıyla fotoğraf paylaştılar.

Yahşihan’ın daha ileriye gitmesi ve her alanda sorunu çözülmüş bir ilçe olması için gece-gündüz demeden çalışan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve ekibi, başarılı çalışmalarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Batman’a giden Türkyılmaz’ın şehir dışına gitmesiyle birlikte yakın çalışma ekibi sahayı boş bırakmadı.  Her şehir dışı ziyaretlerinde Türkyılmaz’ın yokluğunu aratmayan ekip, bu seferde yaklaşık 500 aileyi ziyaret etti.

Türkyılmaz yokken gerçekleştirilen bu ziyaret, ilçe halkından büyük beğeni topladı. Yahşihan için her alanda mücadele eden Türkyılmaz ve ekibinin bu çalışması herkes tarafından takdirle karşılandı. Yahşihan Belediyesi ekipleri, ziyaret ettikleri her ailenin sorun ve taleplerini dinleyerek sorunların çözümü için anında gerekli çalışmaları başlattı. Ekipler, ‘Her anınızda, hep yanınızda’ sloganıyla fotoğraf paylaştılar. Konuyla ilgili ekip arkadaşlarına teşekkür eden Türkyılmaz, Yahşihan ve belediye olarak büyük bir aile olduklarını dile getirdi. Türkyılmaz, ”Başarı, birlik ve beraberlikle yoğrulur. Sevdiklerimizin desteğiyle, her zorluğun üstesinden gelebiliriz. Arkanıza dönüp bakmanıza gerek kalmaz, çünkü sevdikleriniz yanınızdadır. Birlikte olduğumuz sürece, aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Allah, birliğimizi daha da güçlendirsin” dedi.

Bu haber toplam 22 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.