Altın 6,260.66
%0.13
BIST 13,292.93
%0
Dolar 47.39
%0.16
Euro 54.64
%0.04
Kırıkkale
29°

Demir korkuluklara sıkışan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı

Kırıkkale'de demir korkuluklara sıkışan yavru kedi, belediye itfaiye ekiplerinin dikkatli müdahalesiyle zarar görmeden kurtarıldı.

YENİDEN DOĞAL ORTAMINA BIRAKILDI

Edinilen bilgiye göre, Çalılıöz Mahallesi Nene Hatun Caddesi'nde demir korkulukların arasında sıkışan yavru kediyi fark eden vatandaşlar, durumu Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, kedinin zarar görmemesi için kontrollü bir çalışma başlattı. Ekipler, kediyi kısa sürede sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık durumunun iyi olduğu görülen kedi, yeniden doğal ortamına bırakıldı.

yeniden-dogal-ortamina-birakildi2

SIKIŞTIĞI YERDEN ÇIKARILDI

Kurtarma sırasında bir vatandaşın itfaiye personeline nasıl müdahale etmesi gerektiği yönünde talimat vermeye çalışması ise dikkat çekti. Görevli personel ise çalışmanın güvenli şekilde sürdürülebilmesi için vatandaşa, "İşimizi yapalım" karşılığını verdi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.