Kırıkkale’de Palet Workshop Atölyesi açıldı

Kırıkkale’de Palet Workshop Atölyesi açıldı
 İnternet Editörü
Kırıkkale’de ilk olan Palet Workshop Atölyesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

TÖRENLE AÇILDI

Palet Workshop Atölyesi’nin açılışında konuşan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Bir kadının kendi ayakları üzerinde durması çok önemli. Ben her zaman kadınlara kolunuzda altın bileziğiniz olsun derken bunu söylüyordum. İnsan duygulanıyor bir tane kızımızın böyle gecemizi gündüzümüze kattık çalıştık deyince insan bakıyor ki iyi emellerle iyi işler yapılacağına inanıyor. Atatürk'ün dediği gibi: ''Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. ‘Ben destekliyorum burayı. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın” diye konuştu.

kirikkalede-palet-workshop-atolyesi-acildi2.jpg

EBRU SANATI YAPTI

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, müzik dinletisi eşliğinde ebru sanatı yaptı. Palet Workshop Atölyesi Kızılkanat İş Merkezi 3.katında sanatseverleri bekliyor. Palet Workshop Atölyesi’nde Ebru Sanatı, Resim, Ahşap Boyama, Ahşap Baskı, Sulu Boyama, Seramik ve birden fazla workshop seçeneği yer almaktadır.

kirikkalede-palet-workshop-atolyesi-acildi4.jpg

Bu haber toplam 1341 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.