130 bin metrekare yol yaptık

130 bin metrekare yol yaptık
 Yazı İşleri Müdürü
Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 8 yıl içerisinde 130 bin metrekare yol yaptıklarını söyledi. Başkan Bildik, ilçede yolu açılmadık, yapılmadık cadde sokak kalmayana kadar...

Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 8 yıl içerisinde 130 bin metrekare yol yaptıklarını söyledi. Başkan Bildik, ilçede yolu açılmadık, yapılmadık cadde sokak kalmayana kadar çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

BİZ ÇALIŞIYORUZ SULAKYURT GÜZELLEŞİYOR

Sulakyurt Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçenin daha yaşanılabilir hale gelmesi için belediye olarak imkanlar dahilinde çalışmalarına devam ettiklerini belirten Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “İlçemizin en uzak evinin yolunu yapmaya başladık. Sırasıyla yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz. 154 bin metrekare bozuk alanımızdan 8 yılda 130 bin metrekare yol yaptık. İmkanlarımız dahilinde geri kalan 24 bin metrekare yol ağımızı da inşallah bu sene tamamlamaya çalışacağız. Yol yapım çalışmalarını paylaştığımızda yolunu yapamadığımız hemşerilerimiz serzenişlerine maruz kalıyoruz haklılarda. Biz çalışıyoruz Sulakyurt güzelleşiyor. Biz susarız hizmetlerimiz konuşur” diye konuştu.

Bu haber toplam 16 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.