Çiftçilere zirai don uyarısı!

Çiftçilere zirai don uyarısı!
 İnternet Editörü
Son günlerde sağanak ve soğuk havanın etkisi altına giren Kırıkkale’de çiftçiler için zirai don uyarısı yapıldı. Çiftçilerin tarım alanında sorun yaşamaması için gerekli tedbirleri alınması istendi.

GECE SAATLERİNDE SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde olduğu gibi Kırıkkale’de son günlerde sağanak yağışın etkisi altına girdi. Şehir merkezi başta olmak üzere ilçe, kasaba ve köylerinde özellikle akşam ve gece saatlerinde hissedilen hava sıcaklıkları 5-10 derece düşebiliyor. Bu duruma karşılık tarımsal faaliyetlerle uğraşan çiftçiler için zirai don uyarısı yapıldı.

ciftcilere-zirai-don-uyarisi.jpg

KIRIKKALE VALİLİĞİ'NDEN UYARI!

Kırıkkale Valiliği, çiftçilerin bu durumdan etkilenmemesi amacıyla uyarı yaptı. Yaptığı uyarıda şu ifadelere yer verildi; “Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Pazar gününden itibaren Kırıkkale genelinde 7 Mayıs salı günü gece saatlerine kadar hafif kuvvette zirai don hadisesi beklenmektedir. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçilerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir” ifadesi yer aldı.

Bu haber toplam 305 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.