Kamelyaları kırdılar, yerinden söktüler! Kim bu Vandallar?

Kamelyaları kırdılar, yerinden söktüler! Kim bu Vandallar?
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Belediyesi tarafından Yenimahalle Menderes Caddesi üzerinde vatandaşların hizmetine sunulan parkta bulunan kamelyalar, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce büyük zarar gördü. Kırıkkale Belediyesi duruma büyük tepki gösterdi.

KULLANILMAZ HALE GETİRİLDİ

Kırıkkale Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan bazı mesire alanları zarara uğratılıyor. Mahalle aralarında bulunan parklarda yer alan oturak, kamelya, çocuk oyun ve spor aletleri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarara uğratılıyor. Yenimahalle Menderes Caddesi üzerinde yer alan mahalle parkında bir park içerisinde yer alan kamelyalar yerinden sökülüp kırıldı. Kullanılmaz hale getirilen kamelyalar, Kırıkkale Belediyesi ekiplerince yeniden tamir edildi.

kamelyalari-kirdilar-yerinden-soktuler-kim-bu-vandallar2.jpg

BU ZARARI VERENLERİN TAKİPÇİSİYİZ.

Kırıkkale Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Bunu yapmanın amacı nedir? Parklarımızı yeniliyor, tamir ediyor, bakımdan geçiriyoruz ama son günlerde Vandallar parklarımıza yönelik saldırılarını giderek artırıyor. Bu şehir hepimizin, lütfen kamu malına zarar vermeyelim. Bu zararı verenlerin takipçisiyiz.

Bu haber toplam 358 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.