Kırıkkale'de Kızılay, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor

Kırıkkale'de Kızılay, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor
 Muhabir
Kırıkkale Türk Kızılay Şube Başkanı Harun Şener, ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini dile getirdi. Şener, “Türk Kızılay’ı 154 yıl önce kurulmuş bir iyilik çınarıdır” dedi.

HER ZAMAN DESTEK SAĞLAMAYA HAZIRIZ

Şener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Türk Kızılay 154 yıl önce kurulmuş bir iyilik çınarıdır. Bir buçuk asırdır öncelikle ülkemiz ve milletimiz olmak üzere dünyanın neresinde bir mağduriyet varsa yardımına koşuyor. Geçen yıl yaşadığımız asrın felaketi depremin ardından Kızılay hala oradaki depremzede kardeşlerimize her türlü desteği vermeye devam ediyor.”

kirikkalede-kizilay-ihtiyac-sahiplerinin-yardimina-kosuyor-1.jpg

YARDIMLARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

“Kırıkkale’mizde ise Kızılay’ımız adeta bir iyilik destanı yazarak Kırıkkale'de yaşayan engelli, hasta, kimsesiz, yetim, dul, yaşlı kim varsa gece gündüz demiyor. İhtiyaca göre eşya, erzak, temizlik malzemesi, kıyafet, kırtasiye, ilaç ve sağlık yardımı, ev tamiratı, eğitim desteği, kira yardımı, elektrik desteği, odun kömür, soba ve daha nice ihtiyaçlarında yardımcı olmaktadır.

Bu yardımları yaparken, yardım yapılacak ailelerin önce kendi beyanları, birebir görüşme ve adreslerine gidilerek durum tespitleri yapılmaktadır. Dolayısıyla yardımlaşma ve paylaşım ayı olan Ramazanı Şerifte Kızılay Kırıkkale şubemizin fitre, zekat ve diğer bağışlarınız için doğru ve güzel adres olacağını hatırlatmak isteriz” dedi.

kirikkalede-kizilay-ihtiyac-sahiplerinin-yardimina-kosuyor-2.jpg

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.