35 derece sıcakta hırsız çalışır mı?

35 derece sıcakta hırsız çalışır mı?
İYİ Parti Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı, “Dede Yıldırım en büyük hırsızda, arsızda sensin ve o aday etmeyi düşündüğün mali işler müdürün Ali Şenal’dır” dedi.HABER: TAHİR ERDEMİYİ Parti Keskin İlçe...

İYİ Parti Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı, “Dede Yıldırım en büyük hırsızda, arsızda sensin ve o aday etmeyi düşündüğün mali işler müdürün Ali Şenal’dır” dedi.

İYİ Parti Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı geçtiğimiz gün Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım’ın açıklamalarına cevap verdi. Sert bir dille Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım’ı eleştiren İlçe Başkanı Çakmaklı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Yaklaşık 10 gündür Samsun’da beton işi yapıyorum. 35 derece sıcakta hırsız çalışır mı? Dede Yıldırım benim bildiğim hırsızın evleri olur, mandıralar dolusu hayvanları olur, tarlaları olur traktörleri çocuklarının altlarında sıfır arabaları olur.

Dede Yıldırım en büyük hırsızda, arsızda sensin ve o aday etmeyi düşündüğün Mali İşler Müdürün Ali Şenal’dır.

Memleketi soydunuz, fakir fukaranın hakkını gasp ettiniz keskinin yarınlarını çaldınız. Dede Yıldırım bırak seni, senin o arkandaki güvendiğin dağlar gelsin azdan az çoktan çok gider vesselam” dedi.

Bu haber toplam 31 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.