Atık Su Arıtma Tesisi Devrede

Atık Su Arıtma Tesisi Devrede
Delice Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar neticesinde İller Bankası Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından finanse edilen Delice Atık Su Arıtma Tesisi tamamlanarak devreye alındı.HABER: TAHİR ERDEMDelice ilçesinde...

Delice Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar neticesinde İller Bankası Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından finanse edilen Delice Atık Su Arıtma Tesisi tamamlanarak devreye alındı.

Delice ilçesinde atık suların arıtılarak tarımsal veya diğer amaçlarla kullanımı, alternatif su kaynağı yaratması yanında, yeraltı ve yerüstü su kaynaklarında kirliğin önlenmesi amacıyla geçtiğimiz yıllarda çalışması başlatılan atık su arıtma tesisi tamamlanarak devreye alındı.

Belediye Başkanı Özdem yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak "Yarınlarımıza daha temiz bir doğa bırakmak için çalışıyoruz. Atık su arıtma tesisimizi tamamlayıp, faaliyete geçirdik. Gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak için Son sistem makinalar kullanarak, tarımsal sulamada kullanılabilecek değerde arıtma yapılabilen, Atıksu arıtma tesisimizi kurarak devreye aldık” diye konuştu.

Diğer çalışmalar hakkında bilgi veren Özdem diğer taraftan Kapalı Pazar alanımızı en kısa sürede ihale edip, ilçeye kazandıracaklarını söyledi. Özdem, “İlçemiz Samsun yolu kenarına yapacağımız Ticaret Merkezimizin ihalesi 13.07.2023 yapılacaktır. Ticaret merkezimiz ve Kapalı pazarımız şimdiden İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.