Belediye’den hummalı çalışma

Belediye’den hummalı çalışma
2022 yılı yaz dönemi çalışmalarına hummalı bir şekilde devam eden Kırıkkale Belediyesi şehrin dört bir yanında çalışmalar gerçekleştiriyor. Asfalt ve kilit parke çalışmalarının yanı sıra orta refüj çiçeklendirme...

2022 yılı yaz dönemi çalışmalarına hummalı bir şekilde devam eden Kırıkkale Belediyesi şehrin dört bir yanında çalışmalar gerçekleştiriyor. Asfalt ve kilit parke çalışmalarının yanı sıra orta refüj çiçeklendirme çalışmalarıyla Kırıkkale rengarenk hale getiriliyor.

KIRIKKALE RENGARENK

Kırıkkale Belediyesi 2022 yılı çalışma programını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Şehrin dört bir tarafında ekipler hummalı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yuva Mahallesinde Kilit parke çalışması, Alpaslan Pehlivanlı Bulvarında ise Asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler de Millet Bulvarında Orta Refüj çiçeklendirme çalışmalarına devam etti. Yapılan çiçeklendirme çalışmalarıyla millet bulvarı adeta rengarenk hale gelirken, vatandaşların beğenisini topladı. Kanal Arıza ekipleri de ihbarları değerlendirerek çalışmalarını süratli bir şekilde gerçekleştiriyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bir program dahilinde 2022 yılı yaz dönemi çalışmalarının aralıksız devam ettiğini, şehrin daha yaşanılabilir bir hale gelmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceği mesajını verdi.

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.