BELEDİYE’DEN ÖĞRENCİLERE SERVİS İMKANI

BELEDİYE’DEN ÖĞRENCİLERE SERVİS İMKANI
 Yazı İşleri Müdürü
Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Yahşihan Belediyesi öğrenci dostu uygulamalarına bir yenisini daha ekledi.HABER: YAKUP ÖZCANMAĞDURİYETİ GİDERDİKYahşihan Belediyesi tarafından başlatılan uygulamada...

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Yahşihan Belediyesi öğrenci dostu uygulamalarına bir yenisini daha ekledi.

MAĞDURİYETİ GİDERDİK

Yahşihan Belediyesi tarafından başlatılan uygulamada ilçede öğrenim görüp servis sıkıntısı çeken bir kısım öğrenciye ücretsiz servis imkânı sağlanmaya başlandı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın talimatıyla başlatılan uygulama kapsamında öğrenciler sabah alınıp okullarına bırakılırken, ders bitiminde de tekrar alınıp evlerine bırakılıyor. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Gelen talepler doğrultusunda öğrencilerimizin servis sıkıntısı çektiği konusu ile karşılaştık. Bu konunun üzerine Yahşihan Belediyemiz servis aracını öğrencilerimize tahsis ederek mağduriyetlerini gidermiş olduk. Sabah belirlenmiş bölgeden alınan öğrencilerimiz ders sonunda da tekrar alınıp evlerine bırakılmaktadır. Biz elimizden geldiğince onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bizim için eğitim her şeyden önemli” ifade etti.

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.