Civelek şampiyonluk kürsüsünde

Civelek şampiyonluk kürsüsünde
Adana’da yapılan Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 57 KG’da Kırıkkale’yi temsil eden Berat Civelek rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk kürsüsüne çıktı. Civelek ayrıca milli takıma seçilme...

Adana’da yapılan Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 57 KG’da Kırıkkale’yi temsil eden Berat Civelek rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk kürsüsüne çıktı. Civelek ayrıca milli takıma seçilme başarısı gösterdi.

ALTIN MADALYA ALDI

Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 57 ilden 462 erkek ve 186 kadın sporcunun katılımıyla Adana’da yapıldı. Şampiyonada Kırıkkale’yi 57 KG’da temsil eden Berat Civelek  rakiplerini bir bir geride bıraktı. Şampiyonanın finalinde ringe çıkan Civelek karşılaşmayı da kazanarak altın madalyayı Kırıkkale’ye kazandırdı. Şampiyonada Kırıkkale’yi en iyi şekilde temsil eden kafileyi tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp “Şampiyonada ilimizi temsil eden sporcularımızdan Berat Civelek 57 kg da altın madalya kazanırken, diğer sporcumuz Eda Nur Kulıççı 50 kg da gümüş madalya kazandı. Her iki sporcumuzu ve ilimizi boks branşında başarılara alıştıran değerli antrenörlerimiz Salim Dalbudak ve Serdar Bozer'i tebrik ediyor, bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.