Final Okullarına taziye ziyareti

Final Okullarına taziye ziyareti
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı Berat Doğan ve yönetim kurulu ve üyeleri, öğrencisi tarafından öldürülen İbrahim Oktugan’ı anmak için Final Okullarını ziyaret etti.

Dernek Başkanı Doğan, “Bizler eğitimciyiz ve görevimiz ülkemizin geleceğini inşa etmektir. Ailesinden sonra onları koşulsuz seven nadir insanlardanız” dedi.

TAZİYE TEMENNİLERİNİ İLETTİLER

Öğrencisi tarafından öldürülen İbrahim Oktugan’ı anmak için Kırıkkale Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı Berat Doğan ve yönetim kurulu ve üyeleri, Final Okullarına taziye ziyaretinde etti. Final Okulları Kurucusu Necati Temiz ve Kurs Müdürü Osman Söğüt tarafından karşılanan heyet, taziye temennilerini kabul etti. Dernek Başkanı Berat Doğan, “Eski öğrencisi tarafından uğradığı saldırı sonucunda yaşamını yitiren meslektaşımız Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi Okul Müdürü İbrahim Oktugan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz” dedi.

CEZAYI ALMALARI EN BÜYÜK ARZUMUZ

Doğan, “Bu inançla Kırıkkale Final Okulları yöneticilerinin acısını paylaşıyor ve onlara taziye dileklerimizi iletiyoruz. Bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmaması en büyük temennimizdir. Suçluların adalet karşısında gereken cezayı almaları ise en büyük arzumuzdur. Bizler eğitimciyiz ve görevimiz ülkemizin geleceğini inşa etmektir. Ailesinden sonra onları koşulsuz seven nadir insanlardanız. Öğrencilerimizi kendi çocuklarımız gibi korur, kollar ve en iyi şartlarda geleceğe hazırlanmalarını sağlarız. Bunun için onlara gereken eğitim ve öğretim desteğini gönülden veririz.”

GEREKEN SEVGİ VE SAYGIYI GÖSTERMELİDİR

“Bu gaye ile mücadele eden tüm meslektaşlarımız baştacımızdır ve toplumda da böyle olması gerektiğine inanmaktayız. Öğretmenlerimize gereken sevgiyi ve saygıyı hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz göstermelidir. Çünkü bu sevgiyi ve saygıyı hak ediyoruz. Böyle acı bir olayın yaşanmış olması bizleri derinden etkilemiştir. Bunca emek verdiğimiz öğrencilerimizin bizlere gereken önemi göstermeleri tek beklentimizdir. Meslektaşlarımıza karşı yapılan tüm saldırıları şiddetle kınıyor, suçlularını lanetliyoruz. Tedbir amaçlı yapılacak çalışmaları da yetkililerden ivedilikle bekliyoruz. Temennimiz bu saldırıların bir daha yaşanmaması için caydırıcılık teşkil edecek uygulamaların bir an önce yürürlüğe girmesidir. Ülkemize ve milletimize fedakârca hizmet eden görevlilere yapılan, toplumumuzun her kesiminde yaşanmış olan şiddetin de karşısındayız ve faillerini lanetliyoruz. Tüm eğitim camiamızın ve milletimizin başı sağ olsun” dedi.


Bu haber toplam 280 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.