Kırıkkale’de minikler için kapılarını açtı! Eğitim tam gün olacak
AÇILIŞA İL MÜFTÜSÜ KOTAN KATILDI
Gündoğdu İsra Camii bünyesinde faaliyet gösterecek Tam Gün 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun açılış programına Kırıkkale İl Müftüsü Abdurrahman Kotan da katıldı. Dualarla gerçekleştirilen açılışın ardından kursun eğitim faaliyetlerine başlamasıyla birlikte çocuklara Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler eğitimi verilecek.
NECATİ SELEN’E PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Kursun hizmete kazandırılması amacıyla gerçekleştirilen tadilat ve yenileme çalışmalarına maddi destek sağlayan Necati Selen de unutulmadı. Katkılarından dolayı Selen’e, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan tarafından plaket takdim edilerek teşekkür edildi.
MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN TAM GÜN EĞİTİM
Yeni eğitim döneminde hizmet verecek Gündoğdu İsra Camii Tam Gün 4-6 Yaş Kur’an Kursu, çocukların yaş gruplarına uygun şekilde Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgilerle buluşmasını sağlayacak. Kursun Kırıkkale’ye ve Gündoğdu bölgesindeki ailelere hayırlı olması temennisinde bulunulurken, tadilat ve yenileme sürecine destek sağlayan Necati Selen’e de katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.