Gençer, Erdoğan'a Kırıkkale esnafının taleplerini iletti

Gençer, Erdoğan'a Kırıkkale esnafının taleplerini iletti
 Yazı İşleri Müdürü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esnaf ve Sanatkâr Camiası ile iftarda buluştu. İftarda Kırıkkale esnafını temsil eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İshak Gençer, Kırıkkale esnafının taleplerini iletti....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esnaf ve Sanatkâr Camiası ile iftarda buluştu. İftarda Kırıkkale esnafını temsil eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İshak Gençer, Kırıkkale esnafının taleplerini iletti. Kırıkkale esnafına selam gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki aylarda esnaf sanatkarı rahatlatıcı kararlar alacakları müjdesini verdi.

BİREBİR GÖRÜŞME YAPTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen Esnaf ve Sanatkâr Camiası ile İftar Programı'nda bir araya geldi. İftar programında Kırıkkale’yi Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İshak Gençer, Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Behsat Yerlikaya temsil etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birebir görüşme fırsatı da bulan Birlik Başkanı Gençer, Kırıkkale esnafının beklentilerini içeren taleplerde bulundu. Kırıkkale esnafının durumu hakkında Başkan Gençer’den bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan önümüzdeki aylarda esnaf ve sanatkarları rahatlatıcı kararlar alacaklarına işaret ederek Kırıkkale esnafına selamlarının iletilmesini istedi.

BEREKETLİ, BOL KAZANÇLI VE HUZURLU ÇALIŞMALAR DİLEDİ

Kovid-19 Salgının etkisinin azalmasıyla yeniden ekmek teknesinin başına geçen esnaf ve sanatkârı ihtiyaçlara göre yeni araçlarla desteklemeyi sürdüreceklerine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışan, üreten, istihdam eden, ülkeye kazanç sağlayan herkesin yanında olmayı sürdüreceklerini belirterek, iftar programına katılanlara bereketli, bol kazançlı ve huzurlu çalışmalar diledi. Amaçlarının esnaf ve sanatkârla rekabet etmek değil, esnaf ve sanatkârın da şikâyetçi olduğu piyasadaki fahiş fiyat hareketlerini kontrol altında tutmak olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizi bu imtihandan da Allah'ın izniyle beraberce dimdik çıkartacağımıza, 2023 hedeflerimize ulaşacağımıza, evlatlarımıza güçlü bir 2053 vizyonu miras bırakacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.