Başkan Önal: “Kırıkkale için birlikte çalışacağız”

Başkan Önal: “Kırıkkale için birlikte çalışacağız”
 İnternet Editörü
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kimeski Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Burada vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Önal, “Kırıkkale için hep birlikte çalışacağız” dedi.

SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında Kırıkkale halkının yüzde 50’ye yakın oyunu alarak başkanlık görevine seçilen Ahmet Önal, adeta Kırıkkale’yi yeniden arşınlıyor.

ahmet-onal-2.jpg

Önal, cadde ve sokaklarda vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyor. Yapacakları çalışmalarını anlatan Önal, “Kırıkkale için birlikte çalışacağız. Her alanda sorunları çözüme kavuşturacağız” dedi.

ahmet-onal-3.jpg

ORTAK AKILLA YÖNETMEYE DEVAM EDİYORUZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kimeski Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Burada vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Önal, “Kırıkkale için hep birlikte çalışacağız” dedi. Önal, “Kimeski Mahallesi Muhtarı Hatice Altun tarafından düzenlenen iftar sofrasında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Talep ve istekleri dinledik, fikir alışverişinde bulunduk. Herkesin düşüncelerini alarak kentimizi ortak akılla yönetmeye devam ediyoruz.”

Bu haber toplam 371 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.