İslami Değerler Külliyesi’nde asker kınası

İslami Değerler Külliyesi’nde asker kınası
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’de açıldığı günden itibaren büyük ilgi gören İslami Değerler Külliyesi, misafirlerini konuk etmeye devam ediyor. Sohbet, taziye ve toplantı salonlarıyla Kırıkkale halkını ağırlayan külliyede, yine bir ilk yaşandı.

KIRIKKALE HALKININ BULUŞMA NOKTASI

Kırıkkale’nin Karacalı köyünde vatandaşların hizmetine açılan ve birbirinden değerli kutsal emanetleri yer aldığı İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi dikkat çekmeye devam ediyor. Kırıkkale halkının büyük ilgi göstermeye devam ettiği külliyede hizmete açılan sohbet, taziye ve toplantı salonları Kırıkkalelilerin buluşma noktası oluyor. İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön, “Kırıkkale’nin başarılı ve sevilen isimlerinden Recep Tufaner kardeşimizin oğlu Taha Tufaner’in askere gidişi sebebiyle düzenlenen Kına Gecesi ve asker uğurlama töreni dua ve ikramlarla icra edildi” dedi.

islami-degerler-kulliyesinde-asker-kinasi.jpg

HAYIRLI TEZKERELER TEMENNİSİ

Akyön, “Çok sayıda seveninin katıldığı uğurlama töreni Külliyede bir ilki oluşturdu. Kırıkkale halkının artık nezih ücretsiz imkanlara sahip bir yeri bulunuyor. Bayan, erkek ve tüm STK ve hemşehri derneklerine hizmet edecek mekanı mutlaka görün. Kırıkkale için teraslı çok güzel bir mekan. Taha kardeşimize hayırlı tezkereler diliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 233 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.