Kırıkkale Belediyesi’nden çocuklara sürpriz

Kırıkkale Belediyesi’nden çocuklara sürpriz
 Yazı İşleri Müdürü
Havaların ısınmasıyla birlikte Kırıkkale Belediyesi, Büyük Şehir Parkı içerisinde Çocuk Eğlence Çadırını faaliyete geçirdi. Ramazan Ayı boyunca açık kalacak olan çadırda bütün etkinlikler ücretsiz olarak sunulacak.

ÜCRETSİZ OLARAK EĞLENEBİLECEK

Kırıkkale Belediyesi, Büyük Şehir Parkı'nda çocuklar için özel bir eğlence çadırı kurdu. Havaların ısınmasıyla birlikte faaliyete geçen çadırda, Ramazan ayı boyunca çocuklar ücretsiz olarak eğlenebilecek. Çadırda çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler düzenlenecek. Palyaço gösterileri, kukla tiyatroları, sihirbazlık gösterileri, yüz boyama, oyun parkurları ve daha birçok eğlenceli aktivite çocukları bekliyor.

ÖZEL BİR EĞLENCE ALANI OLDU

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, çocukların mutluluğu için her türlü imkanı sunmaya çalıştıklarını söyledi. Saygılı, "Ramazan ayının bereketini ve huzurunu çocuklarımıza da yaşatmak istiyoruz. Çocuklar; dilediğiniz gibi zıplayıp, hoplayabileceğiniz çocuk eğlence çadırımızı açtık. Kırıkkaleli çocuklarımız Ramazan heyecanını yaşasın diye tüm oyun gruplarını ücretsiz yapma kararı aldık. Bu nedenle Büyük Şehir Parkı'nda çocuklar için özel bir eğlence çadırı kurduk. Çadırda çocuklarımıza yönelik birçok ücretsiz etkinlik düzenlenecek. Tüm aileleri bu güzel etkinliklere bekliyoruz." dedi.

Bu haber toplam 251 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.