Kırıkkale’de Yeşilay projelerine Önal’dan tam destek

Kırıkkale’de Yeşilay projelerine Önal’dan tam destek
 Muhabir
Yeşilay Şube Başkanı Yusuf Çalık ve yönetimi Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ı ziyaret ettiler. Ziyarette başkan Önal, Yeşilay ekibine çalışmalarında başarı temenni etti. Önal. Yeşilay’ın her türlü projelerine tam destek vereceğini ifade etti.

FARKINDALIK OLUŞTURULUYOR

Sağlıklı bir nesil yetiştirmek amacıyla çalışma gerçekleştiren Yeşilay Kırıkkale Şubesi, her alanda mücadelesini sürdürüyor. Kırıkkale genelinde gencinden yaşlısına yönelik 7’den 70’e bütün kesimi kucaklayan Yeşilay, alanında oluşturduğu farkındalık çalışmalarıyla takdir topluyor. Bu kapsamda Yeşilay Şube Başkanı Yusuf Çalık ve yönetimi Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ı ziyaret ettiler. Ziyarette başkan Önal, Yeşilay ekibine çalışmalarında başarı temenni etti. Önal. Yeşilay’ın her türlü projelerine tam destek vereceğini sözünü verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Önal, Kırıkkale Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

kirikkalede-yesilay-projelerine-onaldan-tam-destek2.jpg

ZİYARET ANISINA PLAKET SUNULDU

Başkan Yusuf Çalık, “Yönetim kurulu üyelerimiz, Yeşilay Spor Kulübü yönetim kurulu üyemiz, YEDAM personellerimiz ve Gençlik Komisyonu Başkanımızın katılımıyla Kırıkkale Belediye Başkanı sn. Ahmet Önal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunup üzerinde Yeşilay Genel Merkezimizin bulunduğu plaket sunduk. Fazlasıyla verimli geçen görüşmede Yeşilay ve YEDAM faaliyetleri anlatılırken belediye ile olası işbirliği konularını ele aldık. Belediye Başkanımıza nazik kabulleri, kurumumuza olan destekleri, hoş sohbetleri, nezaketi ve tevazusu için teşekkürlerimizi sunar görevlerinde başarılar dileriz” dedi.

Bu haber toplam 396 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.