Şirin Şoför Hacer Özseven’den hayırlı olsun ziyareti

Şirin Şoför Hacer Özseven’den hayırlı olsun ziyareti
 Yazı İşleri Müdürü
Sosyal medyanın ‘Şirin Şoför’ olarak tanıdığı Hacer Özseven, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yenişehir Mahallesi’nden muhtar adayı olan Özseven, çalışmaları kapsamında destek istiyor.

ŞEN VE YAHŞİ’YE TEBRİKLERİNİ İLETTİ

Yahşihan ilçesi Yenişehir Mahallesi Muhtar Adayı Hacer Özseven gazetemizi nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Gazetemiz CEO’su Kadir Yahşi ile bir süre sohbet eden muhtar adayı Özseven, kısa bir süre önce Yenigün Gazetesi’ni yayın gruplarına dahil etmelerinden dolayı tebriklerini iletti.

DESTEK SİZDEN HİZMET BİZDEN

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Yahşihan İlçesi Yenişehir Mahallesinden muhtar adayı olduğunu hatırlatan Hacer Özseven, Yenişehir Mahallesi sakinlerinin oylarına talip olduğunu ve gece gündüz çalışacağını belirtti. Muhtar adayı Özseven “Kırıkkale’nin en gözde merkezlerinden birisi olan Yenişehir Mahallemize hizmet için yola çıktık. Muhtarın tek görevi belgelere mühür vurmak değildir. Herkesin sesini duymak ve herkesin ihtiyaçlarına cevap vermek için bu göreve talip oldum. Destek mahalle sakinlerimizden, hizmet bizden” diye konuştu.

Bu haber toplam 549 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.