TSO’dan üyeleri için önemli uyarı!

TSO’dan üyeleri için önemli uyarı!
 İnternet Editörü
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, 1 Ocak 2025’ten itibaren kiralık taşınmaz ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi’nin ikinci fazı olan yetki doğrulamasının zorunlu hale geldiğini duyurdu.

KİRALIK TAŞINMAZ İLANLARI

TSO tarafından konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “

Elektronik İlan Doğrulama Sistemi’nin (EİDS) ikinci fazı olan yetki doğrulaması uygulamasının, 1 Ocak 2025 tarihi itibarıyla sadece kiralık taşınmaz ilanları için yetki doğrulaması yapılmadan ilan verilemeyecek şekilde devreye alınmasına; Satılık taşınmaz ilanlarında, Bakanlıkça verilecek ikinci bir talimata kadar, -mevcut uygulama olan- sorgulama sonucu olumsuz olsa bile doğrulama olmaksızın da ilan verilebilmesine karar verildiği belirtilmişti.”

tsodan-uyeleri-icin-onemli-uyari2.jpg

SATILIK İŞ YERİ İLANLARI

“Bu kapsamda, Bakanlıkça satılık taşınmaz ilanlarına ilişkin yapılan değerlendirme neticesinde; Uygulamanın, 7 Nisan 2025 tarihi itibarıyla satılık iş yeri ilanları için yetki doğrulaması yapılmadan ilan verilemeyecek şekilde devreye alınmasına, Satılık iş yeri ilanları dışında kalan diğer satılık taşınmaz ilanlarında, Bakanlıkça verilecek ikinci bir talimata kadar, -mevcut uygulama olan- sorgulama sonucu olumsuz olsa bile doğrulama olmaksızın da ilan verilebilmesi uygulamasının devamına karar verilmiştir” ifadesi yer aldı.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.