30 YILDIR YAŞADIĞI DENEYİMLERİ ANLATTI

30 YILDIR YAŞADIĞI DENEYİMLERİ ANLATTI
 Muhabir
Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Sağlık Yönetimi Topluluğu tarafından Mehmet Akif Ersoy Salonu’nda “Sağlık Yönetiminde Gelecek Vizyonu” konulu seminer düzenlendi. Seminerde MedAssist firmasının kurucusu ve yöneticisi olan...

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Sağlık Yönetimi Topluluğu tarafından Mehmet Akif Ersoy Salonu’nda “Sağlık Yönetiminde Gelecek Vizyonu” konulu seminer düzenlendi. Seminerde MedAssist firmasının kurucusu ve yöneticisi olan Orhan Arslan sağlık yönetimi alanında 30 yıldır yaşadığı deneyimleri öğrencilerle paylaştı.

ÖĞRENCİLERİN SORULARINI YANITLADI

Seminere Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali Yılmaz, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı. Türkiye’nin sağlık turizmi alanındaki yatırımları hakkında bilgi veren Orhan Arslan, dünyada ve Türkiye’de sağlık turizminin yükselen bir değer olduğunu ve Sağlık Yönetimi Bölümü mezunlarının sağlık sistemini ve işletme bilimi kurallarını bilmelerinin yanı sıra bilgi teknolojilerini kullanabilme becerilerine sahip olmalarının da kendilerine önemli avantajlar sağlayacağını ifade etti. Orhan Arslan, ülkelerin sağlık alanına daha fazla kaynak ayırdıklarını ve bu trendin giderek artacağını vurguladı. Sağlık sektöründe en önemli kaynağın yetişmiş insan gücü olduğunu ifade eden Arslan, öğrencilerimize dersler dışında sosyal ve bilimsel faaliyetlere katılmaları, sosyal networklerini geliştirmeleri ve stajlarını uluslararası sağlık hizmeti sunan kuruluşlarda yapmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Seminer sonrasında Orhan Arslan, öğrencilerin sorularını cevapladı. Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali Yılmaz, Arslan’a verdiği değerli bilgiler dolayısıyla teşekkür ederek plaket verdi. Program, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.