AK PARTİ SEÇİM TOPLANTISI

AK PARTİ SEÇİM TOPLANTISI
 Yazı İşleri Müdürü
Ak Parti Kırıkkale teşkilatı yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Engin Pehlivanlı başkanlığında haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek çalışmaları değerlendirdi. Yapılan toplantıya...

Ak Parti Kırıkkale teşkilatı yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Engin Pehlivanlı başkanlığında haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek çalışmaları değerlendirdi. Yapılan toplantıya Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı konuk olarak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

BAŞKAN SAYGILI KATILDI

Ak Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı başkanlığında yapılan toplantının bu haftaki konuğu Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı oldu. Saygılı toplantıda tamamlanan ve sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Gerçekleşen toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Pehlivanlı “Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı bu haftaki İl Yönetim Kurulu Toplantımıza katıldı. Belediye Başkanımız Saygılı ile bu zamana kadar yapılan ve bundan sonraki yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli geçen toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.