Ak Parti’de Temayül Heyecanı Yaşandı

Ak Parti’de Temayül Heyecanı Yaşandı
 Muhabir
Mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için aday adaylık süreci tamamlanan Ak Parti’de temayül heyecanı yaşandı. Tüm aday adaylarının hazır bulunduğu temayül yoklamasında teşkilat mensupları oy kullandı.HABER:...

Mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için aday adaylık süreci tamamlanan Ak Parti’de temayül heyecanı yaşandı. Tüm aday adaylarının hazır bulunduğu temayül yoklamasında teşkilat mensupları oy kullandı.

SANDIK BAŞINDA OY KULLANDILAR

Ak Parti Kırıkkale teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için teşkilat temayül yoklaması yaptı. Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Kırıkkale Temayül Komisyon Başkanı Muhammed Fatih Toprak ve Kadın Kolları MKYK Üyesi Derya Öztekin’in katılımıyla yapılan temayülde il, ilçe ve kasaba teşkilat üyeleri belediye başkanı aday adayları için sandık başına giderek oy kullandılar. Geçekleşen temayülde Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Özden Temuçin ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Tuğrul Resul Sofuoğlu ve yönetimi ile ilçe teşkilatlarının yöneticileri hazır bulundu.

Bu haber toplam 18 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.