AKDOĞAN’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AKDOĞAN’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonları ile birlikte Acil Sağlık Hizmetleri bünyesinde göreve başlayan Hekimlere yönelik düzenlenen...

Kırıkkale Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonları ile birlikte Acil Sağlık Hizmetleri bünyesinde göreve başlayan Hekimlere yönelik düzenlenen eğitime katıldı.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Sendika ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Şube Başkanı Akdoğan; “Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığım adına sağlık sektörümüzün önemli aşamalarından biri olan Acil Sağlık Hizmetleri bünyesine katılan hekim arkadaşlarımıza aramıza hoş geldiniz demek isterim. Mesleki hayatları boyunca başarılar temenni ederiz. Bazı meslekler her ne kadar profesyonel yapılıyor olsa da insani olarak bazı meslekler ayrıca önem arz etmekte ve fazladan özen gerektirmektedir. Sağlık sektörümüzde bu meslek gruplarının başında gelmektedir. Her bir sağlık çalışanı sosyal ve mesleki açıdan özveride bulunmakta ve maksimum düzeyde gayretle görevlerini ifa etmektedir. Bu açıdan bile sağlık çalışanlarımız saygıyı hak etmektedir. Biliyoruz ki yeni başlayan hekim arkadaşlarımızın da tıpkı diğer tüm sağlık çalışanlarımızın olduğu gibi, sağlık sistemimize büyük katkıları olacaktır. Ben şimdiden verecekleri katkılardan, gösterecekleri gayretli çabalardan ve bilhassa özverilerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 16 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.