AKYÖN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

AKYÖN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI
 Muhabir
Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı, İslami Değerler Külliyesi'nin kurucusu ve Cidde eski Basın Ateşesi Bahattin Akyön, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti'den Kırıkkale Belediye Başkan...

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı, İslami Değerler Külliyesi'nin kurucusu ve Cidde eski Basın Ateşesi Bahattin Akyön, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti'den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yaptı.

SU PROBLEMİ ÖNCELİĞİMİZ OLACAK

Uzun süredir Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığına hazırlanan Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı, İslami Değerler Külliyesi'nin kurucusu ve Cidde eski Basın Ateşesi Bahattin AkyönAk Parti’den aday adaylığı müracaatını yaptı. Kalabalık bir grupta il başkanlığına gelen Akyön, başvuru dosyasını İl Başkanı Engin Pehlivanlı’ya teslim etti. AK Parti toplantı salonunda İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın ve yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık grupla bir araya gelen Akyön,projeleri konusunda açıklamalarda bulundu. Kırıkkale'de uluslararası fuar ve spor etkinliklerinin yapılacağını Kırıkkale'nin sorununu olmadığını ancak Kırıkkale'nin sorunlarına çözüm aranmadığı için bu sorunların biriktiğini vurguladı. Aday adayı Bahattin Akyön konuşmasının devamında teşkilata her zaman bağlı kalacağını Kırıkkale'de her kesimin ve herkesin Belediye Başkanı olacağına dile getirdi. Akyön slayt eşliğindeki sunumunun ardından il başkanı Pehlivanlı'ya taahhüt niteliği taşıması için projelerinin dosyasını ve işlenmiş Türk bayrağı motifi hediye etti. Akyön “Altyapı sorunları ve su problemi önceliğimiz olacak, bu sorunlar ivedilikle halledilerek sorunsuz altyapı Kırıkkale halkına hediyemiz olacaktır. Kırıkkale’nin çehresini baştan aşağı değiştirecek, halkımızın memnuniyetini, mutluluğunu, refahını esas alan büyük projelerimiz hayata geçirilmek üzere alanında uzman ekibimiz tarafından hazırlanmış bulunmaktadır. Biz hazırız inşallah!Milletimize hizmet yolunda, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu ve “Büyük Türkiye” hedeflerimiz doğrultusunda Kırıkkale için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.