ASLAN FİLİSTİNLİ ÖĞRENCİLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI

ASLAN FİLİSTİNLİ ÖĞRENCİLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI
 Muhabir
Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Üniversitede öğrenim gören Filistinli öğrencileri makamında ağırladı.HABER: YELİZ ERDEMTEŞEKKÜR ETTİLERZiyarete Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, Dış İlişkiler...

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Üniversitede öğrenim gören Filistinli öğrencileri makamında ağırladı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyarete Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, Dış İlişkiler Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Başer, Sosyal Bilimler Enstitüsü öğrencileri Naim Ebu Neim, Maysoun K. S. Bashir, Saddam İ. A. Bzour, Fen Bilimleri Enstitüsü öğrencisi Yosra A. S. Mate ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Hala JamalKhalil katıldı.Öğrencilerle sohbet eden Rektör Aslan, İsrail'in Gazze'ye yaptığı insan haklarına ve uluslararası hukuka aykırı saldırılar neticesinde meydana gelen can kayıplarından duyduğu üzüntüyü belirterek yaralılara acil şifalar, ölenlere Allah'tan rahmet diledi. Rektör Aslan, abluka altına alınan, yaşlı- çocuk ayırt edilmeden sürekli saldırı altında olan Gazze'de yakınlarını kaybeden, ailelerinden haber alamayan öğrencilere, Üniversite yönetimi olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Geçmişte ve günümüzde Filistin'de kendilerinin ve yakınlarının yaşadıkları olayları Rektör Aslan’a anlatan Filistinli öğrenciler, samimi duygu ve düşünceleri ile destekleri nedeniyle teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.