Aydın gazetecilerle bir araya geldi

Aydın gazetecilerle bir araya geldi
 Muhabir
Kırıkkale’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, eğitim-öğretim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Eğitim ve öğretimden İnşaat...

Kırıkkale’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, eğitim-öğretim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Eğitim ve öğretimden İnşaat çalışmalarına, özel eğitim kurumları çalışmalarından servis hizmetlerine, öğretmen odası buluşmaları konularında yapılan çalışmalar konusunda bilgiler veren Aydın, “Kırıkkale eğitimde iyi bir seviyede ancak daha da ileriye taşınabilir. Bizim temel felsefemiz mutlu öğretmen, başarılı öğrenci ve huzurlu veli” dedi.

HER İŞTEN ANLIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın beraberinde il müdür yardımcıları, şube müdürleri ve diğer ilgililerle birlikte Kırıkkale’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Kırıkkale’de göreve başladığı 2 aylık süreci değerlendiren ve izleyecekleri yol hakkında bilgi paylaşımında bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın, “Amacımız, bizlere emanet edilen kıymetli evlatlarımıza hak ettikleri bir eğitim öğretim ortamı sunmak ve onları donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlama gayret içindeyiz. Göreve başladığımız ilk günden itibaren öğretmenler odası buluşmaları yaptık. Bunu ilçelerle sürdürdük. Bu şekilde öğretmenlere ulaşıyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz. Öğretmenlerimizde aynı zamanda bir veli. Biz Kırıkkale eğitim öğretiminde başarılı bir il olduğunu biliyoruz. Bizim amacımız bu başarı seviyesini daha ileriye taşımak istiyoruz. Kırıkkale’de eğitim altyapısının iyi düzeyde olduğunu hatırlatan Müdür Aydın, “Okullarımız, öğretmenlerimiz, okul müdürlerimiz katkılarıyla yaptığımız her işten anlımızın akıyla çıktık. Ben başta öğretmenlerimiz ve okul müdürlerimiz olmak üzere tüm milli eğitim çalışanlarına teşekkür ediyorum. Kırıkkale’mizde beştanesi özel olmak üzere 243 tane okulumuz var. Bu okullarımızda 4 bin 143 öğretmen görev yapıyor ve 52 bin 600 öğrenci eğitim görüyor. Yani biz gerçekten geniş bir aileyiz. Bu öğrencilerimizin de ailelerini düşündüğümüzde şehirde yaklaşık 150 bin kişilik bir kitleye hitap ediyoruz. Şehrimizi 2 ay içerisinde tanıdık. Ankara'ya en yakın şehir ve gelişime açık. Türkiye ortalamasının üzerinde hedefleri olan ve bu hedefleri tutturan, daha yüksek hedeflere de inanacak güzel bir şehir burası” şeklinde konuştu.

HERKESİ GÜLER YÜZÜ KARŞILAYACAĞIZ

Görevde bulundukları 55 günde 100’e yakın eğitim kurumunu ziyaret ettiklerine vurgu yapan Aydın “Özel eğitim uygulama okullarının tamamını ziyaret ettik. Böylelikle eğitim çalışmaları çalışanlarına, öğretmenlere ve okul müdürlerine vermiş olduğumuz değeri de onların da görmesini istedik. Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan arkadaşlarımızla zaman zaman tanışma toplantıları yapıyoruz. Onlara şunu söylüyorum. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kapısından giren herkes, Öğretmen, öğrenci ya da öğrenci velisi, eğitim öğretimle ilgili kafasında bir soru ya da sorun olan herkes ayrılırken güler yüzlü ayrılacak. Herkes güler yüzü karşılayacağız, güler yüzle yolcu edeceğiz. Aynı şekilde okullarımızda da bütün hedefimiz bu. Okulları ziyarete giden herkes okullardan güler yüzlü ayrılacak. Bizim amacımız öğretmenler okullarına sabah, enerjik, mutlu olarak, gitsinler, akşam yorgun ama huzurlu olarak evlerine dönsünler. Şöyle de bir eğitim felsefesi oluşturduk. Mutlu öğretmen, başarılı öğrenci, huzurlu veli. Bunu kendimiz slogan olarak değerlendiriyoruz. Çocuklarımızın geleceği ve Kırıkkale'nin geleceği için tüm paydaşlarımız omuz omuza çalışma azmindeyiz” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.