BELEDİYEDEN CAMİLERE DEZENFEKSİYON ÇALIŞMASI

BELEDİYEDEN CAMİLERE DEZENFEKSİYON ÇALIŞMASI
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Belediyesi vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamda ibadetlerini ifa edebilmeleri amacıyla şehir merkezi genelindeki cami, mescit, Kur’an kurslarında dezenfeksiyon çalışmaları başlattı.HABER: YAKUP ÖZCAN BÜTÜN...

Kırıkkale Belediyesi vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamda ibadetlerini ifa edebilmeleri amacıyla şehir merkezi genelindeki cami, mescit, Kur’an kurslarında dezenfeksiyon çalışmaları başlattı.

 

BÜTÜN CAMİLER KAPSAYACAK

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Halk Sağlığı mobil ekipleri cami ve cami çevrelerinde ilaçlama çalışması başlattı. Yapılan çalışma merkezde bulunan bütün camileri kapsayacak. Yıl içerisinde cami, mescit ve Kur’an Kurslarında dezenfekte çalışmalarını ara vermeden sürdüren Kırıkkale Belediyesi ekipleri özel olarak hazırlanmış araç ve gereçler yardımıyla, uzak yakın demeden tüm ibadethaneleri dezenfekte ediyor.

İLAÇLAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Yapılan çalışmada Kırıkkale’de bulunan tüm camilerde vatandaşların ibadetlerini daha rahat bir ortamda yapması amaçlanıyor ve cami çevrelerinde, içerisinde ilaçlama gerçekleştiriliyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Saygılı “Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları cami ve mescitlerde ekiplerimiz eliyle kapsamlı bir şekilde ilaçlama çalışması başlattık. Çalışma şehir merkezimizde bulunan tüm camilerimiz ve çevresinde sürdürülecek. Yıl içerisinde periyotlar halinde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımıza önümüzde ki dönemde de devam edeceğiz. Bu sayede vatandaşlarımız ibadetlerini daha rahat bir ortamda yapabilecekler” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.