Bildik Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Bildik Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı
İki dönemdir Sulakyurt Belediye Başkanlığı görevinde bulunan MHP’li Belediye Başkanı İsmail Bildik üçüncü dönem için MHP Genel Merkezine müracaatını yaptı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye ziyarette bulunan Başkan Bildik,...

İki dönemdir Sulakyurt Belediye Başkanlığı görevinde bulunan MHP’li Belediye Başkanı İsmail Bildik üçüncü dönem için MHP Genel Merkezine müracaatını yaptı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye ziyarette bulunan Başkan Bildik, “Gayret bizden, değerlendirme Sulakyurt’lu hemşerilerimizden, takdir Allah’tan” dedi.

REİSİMİ ZİYARET ETTİM

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik 2024 Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylık başvurusunu yaptı. Genel Merkeze başvurusunu yaptığını açıklayan MHP’li Belediye Başkanı Bildik “Ya Allah Bismillah diyerek MHP Genel Merkezimize Sulakyurt Belediye Başkanlığı Adaylık başvurumuzu yaptık.Genel Başkanım Türkmen Beyim Devlet Bahçeli’nin elini öperek hayır duasını aldım. Allah başımızdan eksik etmesin, Tüm hemşerilerime selamlarını iletti. Genel Merkezde yaptığı diğer ziyaretler konusunda da bilgi veren Başkan Bildik “MHP MDK Başkanım Grurumuz Yiğit Milletvekilim Av. Halil Öztürk Reisimi ziyaret ettim. Her zaman bizlere vermiş ve verecek olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Allah başımızda varlığını daim etsin.MHP Genel Başkan Yardımcımız Yerel Yönetimlerden Sorumlu Sadir Durmaz Başkanımı ziyaret ettim, yaklaşık 10 yıldır bizlerin iyi ve kötü gününde yanında olan, desteklerinden dolayı şahsım ve hemşerilerim adına çok teşekkür ederim.MHP Genel Başkan Yardımcımız Fethi Yıldız Seçim İşleri Başkanımızı ziyaret ettim. Davamızın koca çınarının bizlere ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Gayret bizden, değerlendirme Sulakyurt’lu hemşerilerimizden, takdir Allah’tan” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.