BOZDEMİR ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

BOZDEMİR ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI
 Muhabir
27. Dönem Ak Parti Kırıkkale ikinci sıra Milletvekili adayı Bayram Salim Bozdemir 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri dolayısıyla aday adayı olduğunu duyurdu. Kalabalık bir grupla Ak Parti Kırıkkale...

27. Dönem Ak Parti Kırıkkale ikinci sıra Milletvekili adayı Bayram Salim Bozdemir 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri dolayısıyla aday adayı olduğunu duyurdu. Kalabalık bir grupla Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığına geçen Bozdemir, aday adaylık başvurusunu yaptı.

KIRIKKALELİLERDEN DESTEK İSTEDİ

2024 yılı Mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için YSK’nın yayımladığı takvim ilerlerken partilerin aday adayları siyaset sahnesinde yerlerini almaya devam ediyor. Kırıkkale’de en hareketli partilerin başında gelen Ak Parti’den bir isim daha aday adaylığını açıkladı. 27. Dönem Ak Parti Kırıkkale ikinci sıra Milletvekili adayı Bayram Salim Bozdemir Ak Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı oldu. Kalabalık bir grupla Ak Parti İl Başkanlığına geçen Bozdemir aday adaylık başvuru dosyasını İl Başkanı Engin Pehlivanlı’ya teslim etti. Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda katılımcının bulunduğu toplantıyla aday adaylığını açıklayan Bozdemir tüm Kırıkkalelilerden destek istedi. Toplantıda katılımcılara hitap eden Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Bayram Salim Bozdemir “İnsan, şehri inşa ederken, aslında taşın toprağın arasında kendini inşa eder. Gönülde her ne var ise, şehir olarak görünür. Gönlü taş olanın şehri taş, gönlü aşk ile dolu olanın şehri gülistan olur. Çıkmış olduğum bu kutlu yolda hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen dava arkadaşlarıma ve tüm dostlarıma, Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkanlığı A. Adaylık başvuru törenime katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

BAYRAM SALİM BOZDEMİR KİMDİR?

1966 yılında Kırıkkale'de doğdu. 1977 Kırıkkale Rasattepe İlköğretim İlkokulu'ndan, 1980 yılında Kırıkkale Hürriyet Ortaokulu'ndan, 1983 yılında da Kırıkkale Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite eğitimine 1983-1984 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde başladı. 1984 yılında bu fakülteden ayrılarak Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümüne geçerek 1988-1989 eğitim-öğretim yılında İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 2008 yılında çıkan öğrenci affı kanunu ile yeniden İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine başladı. 1992 Yılı Kasım ayında kurulan Kırıkkale Üniversitesine o dönem kurucu Rektör olan Prof. Dr. Beşir Atalay'ın tasvibi ile 1993 yılı nisan ayında Üniversitenin Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığına İnşaat Mühendisi Olarak başlamıştır. 1993-1998 yılları arasında Kontrol Mühendisi, 1998-2004 yılları arasında kontrol Amiri, 2004-2006 yılları arasında Şube Müdürü, 2004-2011 yılları arasında ise Daire Başkanı olarak çalıştı. 2014-2017 yılları arasında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Daire Başkanlığı görevini üstlendi. Bozdemir, son olarak Milli Savunma Bakanlığı Teknik İşler Daire Başkanlığı görevinde bulundu. Bozdemir 2018 yılında yapılan Milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti’den ikinci sıra milletvekili adayı olmuştu.

Bu haber toplam 43 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.