BOZKIR DAĞCILIK DOĞA SPORLARI KULÜBÜ AÇILDI

BOZKIR DAĞCILIK DOĞA SPORLARI KULÜBÜ AÇILDI
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’de gerçek dağcı ve doğa severlerin yeni adresi Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Kulübü açıldı. Eski ve tecrübeli dağcılardan olan kurucular Kırıkkale'de dağ ve doğa severleri bir araya getirmek için harekete...

Kırıkkale’de gerçek dağcı ve doğa severlerin yeni adresi Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Kulübü açıldı. Eski ve tecrübeli dağcılardan olan kurucular Kırıkkale'de dağ ve doğa severleri bir araya getirmek için harekete geçtiler.

AMAÇ DOĞAYLA BULUŞMAK

Ekibin amacı herkesi doğayla buluşturmak. Bozkır dağcılık doğa sporları kulübü olarak doğa sevgisini yediden yetmişe herkese aşılamak istiyorlar. Kulübün Kurucu başkanı Vedat Durudoğan “Cep telefonlarının internetin insanları esir aldığı bu dönemde doğada olmak doğayla buluşmak hem fiziksel hem mental sağlık açısından çok önemli olduğunu ve herkesi doğayla buluşturmak istediklerini” ifade etti.

HERKESİ DAVET ETTİ

Kurucu başkan Vedat Durudoğan kulübün ilkelerini şu şekilde sıraladı; “Kulübümüz, şahıslara göre değil, ilkelere göre yönetilen bir kulüp olacak. Yönetim tüm üyelerin katılımıyla belirlenecek, genel kurullara tüm üyeler davet edilerek demokratik seçimler yapılacak.  Kulüp ile ilgili genel işler ve faaliyetler ekip halinde yapılacak ve ekip ruhu hep dinamik tutulacak. Sporcu ahlakı ve dağcılık etik değerlerine bağlı kalınacak. Faaliyetlerde dağcılığın getirdiği düzen ve disiplinden ödün verilmeyecek. Dağcılık ve diğer doğa sporlarında eğitime önem verilecek. Üyelerin eğitim almaları teşvik edilecek. Faaliyetlerde tek kullanımlık plastik malzeme kullanılmayacak. Çevreyi kirletmeme konusunda hassas davranılacak. Her konuda şeffaf olunacak ve sürekli üyeler bilgilendirilecek” dedi. Vedat Durudoğan doğada olmak isteyen herkesi faaliyetlere katılmaya davet etti.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.