BULUT KESKİN’DE ADAY ADAYI OLDU

BULUT KESKİN’DE ADAY ADAYI OLDU
Önceki dönem Ak Parti Keskin İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Halim Bulut Keskin Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı oldu.HABER: TAHİR ERDEMKeskin Ak Parti eski ilçe başkanlarından Halim Bulut, 2024 Mart ayında...

Önceki dönem Ak Parti Keskin İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Halim Bulut Keskin Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı oldu.

Keskin Ak Parti eski ilçe başkanlarından Halim Bulut, 2024 Mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Keskin Belediye Başkan adayı olmak için aday adaylık başvurusunu yaptı. Müracaatını Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığına yapan Bulut, İki Dönem ilce başkanlığı görevinden sonra, İlçemize Belediye Başkanı olarak hizmet etmek için çıktığımız bu davada her zaman destekleri dile getiren ilçe esnaflarına ve birlikte yaşadığımız ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. Sizlerin bu güvenini asla boşa çıkarmadan gece gündüz Keskin için hep birlikte çalışacağız. Bu Şehirde yaşamaktan her zaman onur duyduk ve daha güzel günler inşallah bizlerle olacak. Aday adaylığı müracaatını yapan ve sonrasında açıklamalarda bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Keskin Belediye Başkan Aday Adayı Halim Bulut “Adalet ve Kalkınma Partisi Keskin Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı açıklamış ve resmi olarak başvuru yapmış bulunmaktayım. İl Başkanımız Engin Pehlivanlı, İl Başkan yardımcımız Arap Ali Cengiz başkanıma ve tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ederim. İl Sekreterimiz Yusuf Cemil’e evraklarımı teslim ettim. Kendisine ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbimden Hayırlara vesile olmasını dilerim” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 44 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.