ABALI’DAN BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ’NE DAVET

ABALI’DAN BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ’NE DAVET
Kırıkkale MHP İl Başkanı Murat Abalı Filistin’de ki zulme karşı mazlum halka destek olmak için “Büyük Filistin Mitingi ’ne” Kırıkkaleli vatandaşları davet etti.TÜM KIRIKKALELİLER DAVETLİDİRMurat Abalı yaptığı açıklamada...

Kırıkkale MHP İl Başkanı Murat Abalı Filistin’de ki zulme karşı mazlum halka destek olmak için “Büyük Filistin Mitingi ’ne” Kırıkkaleli vatandaşları davet etti.

TÜM KIRIKKALELİLER DAVETLİDİR

Murat Abalı yaptığı açıklamada “28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 15:0’de İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenecek olan “Büyük Filistin Mitingi’ne” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’de katılacaktır. Bu vesileyle bütün Türkiye’nin ve büyük Türk milletinin Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın arkasında olduğu, enzar-ı âleme ilan edilmiş olacaktır. Filistin, Türkiye için asla ihmal edilemeyecek önemli bir davadır. Filistinli Müslümanların mukadderatı; Türkiye Türklüğünün yazgısıyla, bekasıyla iç içedir. Filistinli Müslümanların imdadına koşmak; Türk milleti için hem dinî, hem insani, hem de siyasi ve kültürel bir vecibedir. En geniş katılımın sağlanması ve Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlarımızın teveccüh göstermesi beklenmektedir. Bu vesile ile tüm Kırıkkaleli hemşerilerimiz ve Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş dava arkadaşlarımız bu mitinge davetlidir. Bununla beraber MHP teşkilatları, mitinge bütün yürekleri ve olanca varlıklarıyla katılacaklardır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bu husustaki talimatları, Genel Merkezimizce teşkilatlarımıza iletilmiştir” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 12 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.