ÇELİK KANATLAR YARIN KIRIKKALE'DE

ÇELİK KANATLAR YARIN KIRIKKALE'DE
 Yazı İşleri Müdürü
Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Çelik Kanatlar, Mehteran Takımı ve Atlı Birliği, Cumhuriyetin 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında Kırıkkale'de yarın gösteri yapacak.HABER: YAKUP ÖZCANTÜM VATANDAŞLAR DAVETLİKırıkkale...

Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Çelik Kanatlar, Mehteran Takımı ve Atlı Birliği, Cumhuriyetin 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında Kırıkkale'de yarın gösteri yapacak.

TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİ

Kırıkkale Valiliği ve Jandarma Komutanlığı işbirliği ile 3 Kasım Cuma(yarın) Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel Kırıkkale’de kutlama etkinlikleri yapacak. Saat 13:30’da başlayacak olan etkinliklerde, Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Bandosu, Jandarma Mehteran, Jandarma Atlı Birliği ve Çelik Kanatlar gösteri yapacak. Kızılkanat İş Merkezi önünden başlayacak Atlı Birlik ile yürüyüş Cumhuriyet Meydanı’nda Jandarma Mehteran ve Bandosu tarafından konser verilecek. Jandarma Atlı Birliği tarafından yapılacak gösterinin ardından Çelik Kanatlar, Kırıkkale semalarında gösteri yapacak. Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamada Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlama etkinliklerine tüm vatandaşlar davet edildi.

Bu haber toplam 18 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.