ÇETİN HACILAR’DAN AK PARTİ ADAY ADAYI

ÇETİN HACILAR’DAN AK PARTİ ADAY ADAYI
 Muhabir
Hacılar Kasabasının tanınmış simalarından Mustafa Çetin yerel seçimlerde Hacılar Belediye Başkanı adayı olmak için Ak Parti’den aday adayı oldu. Çetin, Hacılardan kalabalık bir grup ile parti binasına gelerek aday adaylığı...

Hacılar Kasabasının tanınmış simalarından Mustafa Çetin yerel seçimlerde Hacılar Belediye Başkanı adayı olmak için Ak Parti’den aday adayı oldu. Çetin, Hacılardan kalabalık bir grup ile parti binasına gelerek aday adaylığı müracaatı dosyasını Ak Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı’ya teslim etti.

2024 Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri için adaylar bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Seçim heyecanı yaşanan Hacılar Kasabasında da adaylar müracaatlarını yapmaya devam ediyor. Hacılar kasabasının tecrübeli siyasetçilerinden Mustafa Çetin, Hacılar Belediye Başkan adaylığı için Ak Parti den aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Belediyeciliği bilen, belediyenin içinden gelen, halkın sevilen siması, tecrübeli siyasetçisi olarak Hacılara hizmetkar olacağım. Kasabamızın desteğini alıp adaylık görevi verildiği takdirde en iyi şekilde Hacılar kasabasına hizmet etmeye talibim. Kimseyi ayrıştırmadan Hacılar kasabasına hizmetkar olmak için çalışacağız” ifade etti.

Bu haber toplam 197 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.