CHP’Lİ BOZDAĞ’A ÖNEMLİ GÖREV

CHP’Lİ BOZDAĞ’A ÖNEMLİ GÖREV
 Yazı İşleri Müdürü
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara'da toplanan 38. Olağan Kurultayının sonucunda yeni ana muhalefet başkanı Özgür Özel oldu. Genel başkanlık seçimleri sonrası Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu için yeni üyeler seçildi....

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara'da toplanan 38. Olağan Kurultayının sonucunda yeni ana muhalefet başkanı Özgür Özel oldu. Genel başkanlık seçimleri sonrası Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu için yeni üyeler seçildi. CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksek Bozdağ Divan Kurulu Başkan Yardımcısı oldu.

ÖNAL’DAN TEBRİK MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde ilk kez bir kurultayda genel başkan değişimi yapılmış oldu. Bu sonuçlardan sonra CHP'de yeni bir yönetim seçildi. Yeni yönetime Kırıkkale'den İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ da seçildi. Bozdağ Divan Kurulu Başkan Yardımcılığına seçildi. CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal Bozdağ'ı tebrik ederek şu ifadeleri kullandı: "Cumhuriyet Halk Partimizin 38. Olağan Kurultayı'nda Divan Kurulu Başkan Yardımcılığına seçilerek Kırıkkale'mizi gururlandıran İl Başkanımız sayın Onur Yüksel Bozdağ'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.