Engelli kardeşlerimizin yanında olmalıyız

Engelli kardeşlerimizin yanında olmalıyız
 Muhabir
Engelliler günü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Kırıkkale Tüm Engelliler Dernek Başkanı M.Emin Erkoç, “Biz Engellilerin Bilimde, sanatta, sporda;  hayatın her alanında Türkiye Yüzyılını daha güçlü inşa edebilmek...

Engelliler günü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Kırıkkale Tüm Engelliler Dernek Başkanı M.Emin Erkoç, “Biz Engellilerin Bilimde, sanatta, sporda;  hayatın her alanında Türkiye Yüzyılını daha güçlü inşa edebilmek için daha fazlasını, daha iyisini yapmaya mecbur olduğumuz unutulmamalıdır” diye konuştu.

“İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

Kırıkkale Tüm Engelliler Dernek Başkanı M.Emin Erkoç yaptığı açıklamasında “Bilindiği üzere, Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Engelliler Günü” olarak kabul edilen 3 Aralık, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekilmesi ve farkındalık oluşturulması için önemli bir gündür. Ancak engelli bireylerimizin bir gün değil her gün farkında olmalıyız. Engellilik, sosyal yönleriyle her birimizi yakından ilgilendiren bir konudur. Herkesin katkısına, duyarlılığına ve ortak çabasına ihtiyaç duyulan toplumsal bir husustur. Hayatımızın her anında ve alanında onların , yanında olmalıyız. Engelli vatandaşlarımıza, engelsiz bir yaşam sunmak, başta devletimiz olmak üzere, her birimizin asli görevidir. Bunu böyle bilmeliyiz.Bu manada, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla insanımıza sahip çıkmalıyız Engelli vatandaşlarımızın aktif olarak hayata katılmaları için çalışmalıyız. Biz Engellilerin Bilimde, sanatta, sporda;  hayatın her alanında birbirinden kıymetli başarılara imza atmaları için her türlü imkan ve olanak sağlanmalı Türkiye Yüzyılını daha güçlü inşa edebilmek için daha fazlasını, daha iyisini yapmaya mecbur olduğumuz unutulmamalıdır. "Engelsiz bir Kırıkkale, Engelsiz bir Türkiye" hedefiyle çalışmaya,  çalışmaya devam edeceğiz. Daha büyük, daha güçlü, daha müreffeh yarınlar hedefi ve inancıyla yolumuza devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.