EVİ YANDI KIZILAY YARDIMINA YETİŞTİ

EVİ YANDI KIZILAY YARDIMINA YETİŞTİ
 Yazı İşleri Müdürü
Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi gönüllere dokunmaya, yuvalar yapmaya ve çaresizlerin çaresi olmaya devam ediyor. Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler görevi devraldıktan sonra dezavantajlı ailelerinin yardımına...

Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi gönüllere dokunmaya, yuvalar yapmaya ve çaresizlerin çaresi olmaya devam ediyor. Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler görevi devraldıktan sonra dezavantajlı ailelerinin yardımına gece gündüz demeden koşuyor. İhtiyaç sahibi ailelerin abisi olan Başkan Mustafa İşler vatandaşlar tarafından çok seviliyor.

Kırıkkale’de evi yanan yalnız yaşayan yaşlı adama Kızılay sahip çıktı. Çıkan yangında evinin içinde ki eşyaları tamamen kullanılmaz hale gelen yaşlı adamın evine Başkan Mustafa İşler bizzat kendisi giderek hasar tespit çalışması yaptı. Yardım ile ilgili açıklama İşler şunları söyledi. “yaşlı amcamızın evini yaşanabilir hale getireceğiz. Tüm eşyaları yangında kül olmuş, seksen yaşında yalnız başına yaşayan amcamızın çok acil yardımınıza ihtiyacı var. Buzdolabı, çamaşır makinesi, kanepe, yatak, yorgan, mutfak eşyaları gibi tüm ev eşyalarına ihtiyaç hissediyor. Kızılay olarak eşyaları kullanılamaz hale gelen yaşlı amcamızın evinin tekrar yaşanacak bir yuvaya dönüşmesi için çalışmalara başladık. Gıda kolisi, hijyen kolisi ve et konserlerimizi bıraktık. Kırıkkaleli vatandaşlarımız için açtığımız Kırıkkale Aşevinden her gün yaşlı amcamızın evine kadar üç çeşit sıcak yemeği vereceğiz.  Ayrıca yanan evimizin tamiratı ve gerekli eşyaların temini için çalışmalarımız başlattık. Yemeklerinin bozulmaması için yaşlı amcamıza buzdolabı aldık. Amcamızın elektrik tesisatını da yaptırıyoruz.  Yapılan yardımları gördükçe gözleri yaşaran yaşlı amcamızın hayır dualarını tüm Kızılay ailesi olarak alıyoruz. Bu sevinç bize yeter. Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi olarak yaşlı amcamızın her zaman yanındayız evi yaşanılabilir hale gelene kadar yardımlarımız sürecek” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.