GÖRMEM İÇİN SEN VARSIN PROJESİ

GÖRMEM İÇİN SEN VARSIN PROJESİ
 Muhabir
Kırıkkale’de bir süre önce görme engeliler konusunda farkındalığı artırmak amacıyla başlatılan Görmem İçin Sen Varsın Projesi kapsamında Kırıkkale Fen Lisesinde seminer verildi. Seminerde görme engelli Eğitimci Yazar...

Kırıkkale’de bir süre önce görme engeliler konusunda farkındalığı artırmak amacıyla başlatılan Görmem İçin Sen Varsın Projesi kapsamında Kırıkkale Fen Lisesinde seminer verildi. Seminerde görme engelli Eğitimci Yazar Bekir Akdeniz, toplumda ve sosyal hayatta karşılaştıkları zorluklar konusunda öğrencilere bilgiler verdi.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ PAYLAŞTI

Görmem için sen varsın projesi kapsamında Kırıkkale Fen Lisesinde seminer verildi. Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE biriminin İçişleri Bakanlığın eğitici sosyal projeler kapsamına aldığı, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen seminerde, görme engellilerin toplumda ve sosyal hayatta karşılaştığı engeller ve yardım edilmesi gereken unsurlar anlatıldı. Seminere okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Eğitimci yazar Bekir Akdeniz seminerde başından geçen olayları paylaşırken, engellilerin karşılaştıkları sorunlar anlatarak ve çözüm önerilerini paylaştı.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.