İHTİSAS HASTANESİNE YENİ RÖNTGEN CİHAZI

İHTİSAS HASTANESİNE YENİ RÖNTGEN CİHAZI
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’nin sağlık alanında büyük yükünü omuzlayan Yüksek İhtisas Hastanesinde cihaz yenileme çalışmaları devam ediyor. Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastalara daha iyi, kaliteli ve hızlı...

Kırıkkale’nin sağlık alanında büyük yükünü omuzlayan Yüksek İhtisas Hastanesinde cihaz yenileme çalışmaları devam ediyor. Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, hastalara daha iyi, kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek için yeni dijital röntgen cihazının hastanede hizmete sunulduğunu söyledi.

GELİŞMİŞ ÖZELLİKLİ VE YÜKSEK KALİTELİ

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Acil Servis Radyoloji Ünitesine, FDR Smart X, çok işlevli, üstün kaliteli röntgen çözümleri sunan Fujifilm'in yeni geliştirdiği bir röntgen sistemi olan Dijital röntgen cihazı vatandaşların hizmetine sunuldu. FDR Smart X, dik stant ve masa ile kullanım sağlayan zemine monte röntgen tüpü sistemi. Zemine monte tüp seçeneği, sınırlı alanlarda kurulum esnekliği sunarak departmandaki mevcut görüntüleme sistemlerini en üst düzeye çıkarıyor. Gelişmiş özellikleri ve yüksek görüntü kalitesi ile en yeni D-EVO II serisi DR panelleri ile uyumlu olduğu, ayrıca FDR Smart X için CR kaseti ve F/S kasetinin de bulunduğu bildirildi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak, “Hastalarımıza daha iyi, kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek için, hastanemiz acil servis hasta akışını ve birim trafiğini rahatlatma, kısa sürede değerlendirme yapılması konusunda hastalarımızın konforu için yeni teknolojik cihazları temin etme çalışmalarımız devam ediyor. Acil servisimizde FDR Smart X, çok işlevli, üstün kaliteli röntgen çözümleri sunan yeni dijital röntgen cihazımızı devreye aldık. Bunun gibi çok önemli cihazların hastanemize kazandırma çalışmalarımızı arttırarak devam edileceğiz.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.