İş Bankası Kırıkkale Şubesinde altın buluşması

İş Bankası Kırıkkale Şubesinde altın buluşması
 İnternet Editörü
İş Bankası Kırıkkale Şubesi 25 Mart 2022 Cuma günü altın buluşmaları düzenleyecek. İş Bankası Kırıkkale Şube Müdürü Ali Derya Soykıray, yastık altında tutulan fiziki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla...

İş Bankası Kırıkkale Şubesi 25 Mart 2022 Cuma günü altın buluşmaları düzenleyecek. İş Bankası Kırıkkale Şube Müdürü Ali Derya Soykıray, yastık altında tutulan fiziki altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla başlatılacak altın buluşması günlerinden tüm Kırıkkalelilerin yararlanması çağrısında bulundu.

CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

İş Bankası Kırıkkale Şubesinde Altın Buluşmaları başlıyor. 25 Mart 2022 tarihi Cuma günü başlayacak çalışmayla ilgili bilgiler veren İş Bankası Kırıkkale Şube Müdürü Ali Derya Soykıray “Yoksa altınlarını hala yastık altında saklayanlardan mısınız? Onları güvenle saklamak ve yatırıma dönüştürmek için İş Bankası Altın Hesabı ile taşışın. 25 Mart 2022 Cuma günü İş Bankası Altın Buluşmalarına katılarak altınlarınızı bozdurmadan, değeri üzerinden İş Bankası Vadesiz Altın Hesabına yatırabilirsiniz. Altın biriktiren talimatı kullanıp altın yatırım ve birikimlerinizi düzenli hale getirebilirsiniz” diye konuştu.

ALTINLARINIZ GÜVENDE

Kırıkkale Şube Müdürü Soykıray “İş Bankası ile çalınma ya da kaybolma riski olmadan altın yatırımı yapabilirsiniz. Bankamızda altın hesabı açabilir, birikim ve bütçe planlamanızı vadesiz ya da vadeli olarak şekillendirebilirsiniz. Birikiminize daha fazla değer katmak için altının yükselişinden ve faiz oranlarından kazanmanızı sağlayan Vadeli Altın Hesabı açmanız yeterli. Alternatif olarak altına ve altına dayalı sermaye piyasası araçlarına İş Portföy uzmanlığıyla yatırım yapmak isterseniz, İş Portföy Altın Fonu’nu tercih edebilirsiniz. İş Bankası Altın Buluşmaları’na katılarak altınlarınızı bozdurmadan, değeri üzerinden İş Bankası Vadesiz Altın Hesabı’na yatırabilirsiniz. Peki, bu hesaptaki birikimi düzenli olarak artırmak ister misiniz? Yanıtınız “Evet!” ise Altın Biriktiren Talimat’ı kullanıp altın yatırım ve birikimlerinizi düzenli hale getirebilirsiniz. Seçiminiz ne olursa olsun İş Bankası ile altınlarınız daha güvenli, daha değerli” dedi.

Bu haber toplam 44 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.