İYİ PARTİ’NİN KIRIKKALE ADAYI KUZUCU OLDU

İYİ PARTİ’NİN KIRIKKALE ADAYI KUZUCU OLDU
2024 yılı yerel seçimler yaklaşırken Kırıkkale Belediye Başkan adayını açıklayan ilk parti İYİ Parti oldu. Halk buluşmaları kapsamında Kırıkkale’ye gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kırıkkale merkez ve Yahşihan...

2024 yılı yerel seçimler yaklaşırken Kırıkkale Belediye Başkan adayını açıklayan ilk parti İYİ Parti oldu. Halk buluşmaları kapsamında Kırıkkale’ye gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kırıkkale merkez ve Yahşihan adaylarını açıkladı. Buna göre İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Yavuz Kuzucu olurken, Yahşihan’ın adayı Ahmet Ergin oldu.

KIRIKKALE’MİZE HAYIRLI OLSUN

2024 yılı Mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde süre hızla ilerlerken, partiler adaylarını açıklamaya başladı. Kırıkkale’de ilk aday belirleyen parti İYİ Parti oldu. Halk Buluşmaları kapsamında Kırıkkale’ye gelen ve daha önce 81 ilde yerel seçime ittifaksız kendi adaylarıyla gireceklerini açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kültür Merkezinde halk buluşmaları toplantısında partilileriyle bir araya geldi. Kurmaylarıyla birlikte Kırıkkale’ye gelen Genel Başkan Akşener, Kırıkkale Belediye Başkanı adayı olarak mevcut İl Başkanı Yavuz Kuzucu’nun, Yahşihan Belediye Başkan adayı olarak mevcut İlçe Başkanı Ahmet Ergin’in olduğunu ilan etti. Kültür merkezinde katılımcılara seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Bugün burada biz hem uzunca bir insan ömrü için bile kısa ama siyasette çok fazla, hepinize çok uzun gelen bir 6 yıl geçirdik. Türkiye'de bazı şeyleri başardık. Başaramadıklarımız da oldu. Bu başaramadıklarımızın çok önde olduğu, başardıklarımızın da olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Dolayısıyla hem başardıklarımızı hatırlamak, hem de başarısızlıklarımızdan ders çıkarıp bundan sonra nasıl başarılı olacağımızı birlikte sizden aldığımız ilham ve bilgilerle paylaşmak üzere hem de hem Kırıkkale Belediye Başkan adayımız Yavuz Kuzucu ile Yahşihan Belediye Başkan adayımız Ahmet Ergin’in adaylığını ilan etmek için aranızdayım. Adaylarımız Kırıkkale’mize hayırlı olsun” dedi.

İKİ ÖNEMLİ ŞEHİR ALINDI

Partilerinin kurulduğu günden bu tarafa yaşadığı zorlukları partilileriyle paylaşan Genel Başkan Akşener “Türkiye'de bir grup insan bir araya geldiler bana da dediler ki sen önümüze geç ve biz siyasi bir parti, siyasi bir organizasyon haline gelelim. Burada bahsettiğimiz insanların bir fikrin etrafında bedel ödemeyi göze alarak bir araya gelmesi. Yani bahsettiğim şey cesaret. Hiçbirimiz bu koltuklara çakı olmadık. Her zaman fikrimizi cisim haline dönüştüğü partimiz birinci önceliğimiz oldu. Zor bir süreçten geçtik. Ondan sonra 2019seçimlerine gidildi. Ve 2019’da biliyorsunuz bir Cumhuriyet Halk Partisi'nde sadece iki parti olarak yerel seçimlerde ittifak yaptık. Oradan İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlıklarında iki önemli şehir alındı. Bir başarı ölçüsü yazıldı. Ondan sonra Türkiye'de Pek çok konuda nefes alınır oldu. Demek ki biz başarabilirmişiz kanaati oluştu ve arkasından pek çok parti kuruldu. Sonuç itibariyle 2024 seçimlerine gidiyoruz. Bir şerbetliyiz. İftiraya, hakarete, Zorbalığa şerbetliyiz iyi dirençliyiz. Haksızlığa dirençliyiz ama asla kafalarını eğmeyen, emredersin muhterem demeyen, fikrini söyleyen, itiraz eden ve tek tek de bireyleriz. Tamamımız İyi Parti'de buluştuk ve elinizden geleni, canımız pahasına, istikbalimiz pahasına terimiz pahasına yapmaya hazırız” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.