KAPLAN VE SAYGILI’DAN ANKARA ZİYARETİ

KAPLAN VE SAYGILI’DAN ANKARA ZİYARETİ
 Muhabir
Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ankara’da Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ettiler.HABER: YELİZ ERDEMZiyarette Millî Eğitim...

Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ankara’da Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ettiler.

Ziyarette Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile Kırıkkale’nin eğitim yatırımları hakkında istişare edildi. Bir diğer ziyarette TBMM’de gerçekleşti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Kırıkkale’de yapılacak hizmetlerle ilgili talep ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Kaplan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda” Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ile birlikte Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’i ziyaret ettik. Kırıkkale’mizde eğitim alanında yapılan ve yapılması planlanan projelere ilişkin istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor; çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum” şeklinde ifade etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki toplantısında ise “Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek Kırıkkale’mizde yapılacak hizmetlerle ilgili talep ve değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza nazik kabulleri ve talimatları için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.