KIRIKKALE BELEDİYESİ TROY KARTA GEÇTİ

KIRIKKALE BELEDİYESİ TROY KARTA GEÇTİ
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Belediyesi, personel maaş kartlarını yerli ve milli ödeme sistemi olan “TROY”a taşıma kararı aldı. Binin üzerinde personelinin maaş kartı, Bankalar arası kart merkezi tarafından yeni kart olan “TROY” a taşınması...

Kırıkkale Belediyesi, personel maaş kartlarını yerli ve milli ödeme sistemi olan “TROY”a taşıma kararı aldı. Binin üzerinde personelinin maaş kartı, Bankalar arası kart merkezi tarafından yeni kart olan “TROY” a taşınması sağlanmış olacak.

Daha önce İşgalci İsrail’i menşeli ürünleri sosyal tesislerinde kullanmama kararı alan Kırıkkale Belediyesi boykot ağını genişletiyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatı personelin maaş aldığı banka ile yapılan görüşmeler sonrası işgalci Filistin’i destekleyen finansal sisteme karşı bundan sonra Türkiye’nin ödeme yöntemi olan TROY ile kartların değiştirilmesi kararı aldı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik yaptığı saldırıları kınamak için daha önce İsrail menşeli ürünlerin Mahalle Konakları, Gençlik Merkezi, Bilim Merkezi gibi sosyal alanlarda dağıtımını durduran Belediye Gazze’ye umut ol kermesi adı altında düzenlediği kermesten elde edilen geliri Filistinli vatandaşlara bağışlamıştı. Son olarak da maaş alınan banka ile yaptığı görüşme sonrası tüm personeller TROY Kart kullanmaya başlayacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Saygılı işçi ve memur personellerin  kartlarının TROY ile değiştirildiğini aktararak; “İsrail'in Gazze'de ki masum insanlara karşı yapmış olduğu insanlık dışı saldırıları kınıyor, özellikle çocuklara, kadınlara yönelik katliamı lanetliyoruz. Kırıkkale Belediyesi olarak ilk günden bu tarafa duruşumuz ve tarafımız belli. Gazze’ye yönelik yardım kermesinin yanı sıra İsrail menşeli ürünlerin belediyemiz tesislerinde kullanımını yasaklamıştık. Şimdi de tüm çalışanlarımızın maaş karları TROY ile değişecek. Tüm vatandaşlarımızın yerli ve milli ödeme sistemi olan TROY’a dahil olmalarını, İsrail’i destekleyen finansal sistemi boykot etmeye davet ediyorum” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 24 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.