KIRIKKALE BELEDİYESİNDEN ŞİİR DİNLETİSİ

KIRIKKALE BELEDİYESİNDEN ŞİİR DİNLETİSİ
Kırıkkale Belediyesi Kültür sanat etkinlikleri kapsamında şiir dinletisi düzenledi. Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel etkinlikte davetlilere keyifli anlar yaşatıldı. Etkinliğe katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas şehrin kimliğini...

Kırıkkale Belediyesi Kültür sanat etkinlikleri kapsamında şiir dinletisi düzenledi. Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel etkinlikte davetlilere keyifli anlar yaşatıldı. Etkinliğe katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas şehrin kimliğini yansıtan bu sanatsal faaliyetin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Kırıkkale Kültür Merkezinde düzenlenen Şiir dinletisine Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, protokol üyeleri ve davetliler katıldı. Kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Müzik ve Şiir dinletisi renkli görüntülere sahne oldu. Kırıkkale Belediyesi Kültür Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Kadir Kipmen ve Ahmetcan Yeşil birbirinden güzel şiirleri seslendirdi. Dinletide zaman zaman duygulu anlarda yaşandı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Etkinliğin açılışında konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı şiir dinletisini gerçekleştiren Kadir Kipmen ve Ahmetcan Yeşil’e ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Saygılı “Son dönemde şiir dineletilerine müziğinde dahil edilmesiyle bu sahne daha da kıymetlendi. Güzel bir etkinlik olacağına inanıyorum” ifadelerine yer verdi. Başkan Saygılı konuşmasının ardından yakın bir arkadaşına ait olduğunu söylediği ‘Sular ateş’ şiirini seslendirdi. Kadir Kipmen konuklarına unutulmaz bir şiir şöleni yaşatırken, Ahmet Can Yeşil de müzikleri ile eşlik ettiği programa Kırıkkale halkı yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar Saygılı’ya düzenlenen şiir dinletisi gecesi düzenlenmesinde gösterdiği katkıdan dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 19 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.