KIRIKKALE VALİSİ MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

KIRIKKALE VALİSİ MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla merkez ilçe köy ve mahalle muhtarları ile basın mensuplarının katıldığı kahvaltı programında bir araya geldi.HABER: YAKUP ÖZCANÜÇ GÜNLÜK ULUSAL YASKahvaltı...

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla merkez ilçe köy ve mahalle muhtarları ile basın mensuplarının katıldığı kahvaltı programında bir araya geldi.

ÜÇ GÜNLÜK ULUSAL YAS

Kahvaltı sonrası konuşma yapan Vali Makas tüm muhtarların “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü kutlayarak sözlerine başladı. ”Sayın Cumhurbaşkanımızın Filistin’de şehit edilen din kardeşlerimiz için Ülkemiz genelinde ilan edilen 3 günlük ulusal yas ilanını belirterek ve şehadete eren tüm din kardeşlerimize rahmet dileyip sözlerine devam eden Sayın Valimiz, konuşmasının devamında “Rabbim tez zamanda başta Filistin toprakları olmak üzere tüm Bilad-ı İslam'ı refaha ve feraha kavuştursun. Bu en büyük dileğimizdir.” dedi.

[caption id="attachment_141414" align="alignnone" width="677"]KIRIKKALE VALİSİ MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri KIRIKKALE VALİSİ MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri[/caption]

İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN

Muhtarlık müessesesinin çok kıymetli bir müessese olduğuna ve devletle milletin ilk buluşma noktası olduğuna değinen Valimiz “Her şey milletimiz için. Bizim devlet politikamızın temelinde “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” düsturu yatıyor. İnsanımızı mutlu ve refah içinde yaşatmadığımız müddetçe yaptığımız idareciliğin, muhtarlığın hiçbir hükmü yok. Önce İnsan. Dolayısıyla insanı yaşatacağız, devletimizi de daim kılacağız“ ifadelerini kullandı. Programa Vali Mehmet Makas’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü V. Uğur Gülcü, Siyasi Parti İl Başkanları, Kırıkkale Merkez İlçe Mahalle ve Köy Muhtarları ile görev yapan basın mensupları katıldı.

Bu haber toplam 12 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.