Kırıkkale’de ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Kırıkkale’de ihtiyaç sahiplerine yardım eli
 Muhabir
Türk Kızılay Kırıkkale şubesi dezavantajlı ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Kızılay Kırıkkale’deki ihtiyaç sahiplerine eşya, et konservesi, un ve erzak yardımında bulundu.

YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi gönüllüleri ve çalışanları ile mahalle mahalle dolaşarak belirledikleri ailelere, ihtiyaçları doğrultusunda yardım ulaştırıyor. Kırıkkale de birçok ailenin derdine derman olan Kızılay Ailelere düzenli olarak yaptığı yardımlarla yüzleri güldürüyor. Kış şartlarında zorlukların daha fazla katlandığı bu günlerde ailelerin sıcak evlerinde huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürmesi için Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi yardıma muhtaç ailelerin yanlarında olmaya devam ediyor. İnsan olmanın en büyük değeri paylaşmaktır diyerek yola çıkan Kızılay paylaşmanın verdiği bu en güzel duyguyu yüreklerinde hissederek erzak, et konservesi, un ve eşya dağıtımı gerçekleştiriyor.

yuzleri-guldurdu.png

50 AİLEYE GIDA YARDIMI

Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Harun Şener “Bu haftaki yardım faaliyetimizle ihtiyaç sahibi ailelerimize erzak ve et konserve yardımında bulunduk. Kızılay’ın yardım yaptığı ailelerin kimi engelli, kimi yetim, kiminin kocası hapiste, kiminin çorba yapacak erzağı dahi yoktu. Bu durumda olan 50 aileye gıda kolisi, hijyen kolisi ve et konserve yardımında bulundu. Yapılan yardımlar sayesinde mutluluk gözyaşı döken Aileler Kızılay’a çok teşekkür ettiler” dedi.

Bu haber toplam 309 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.