Kırıkkale’de Şiddetli Yağış ve Fırtına Etkili Oldu

Kırıkkale’de Şiddetli Yağış ve Fırtına Etkili Oldu
Meteorolojinin ve AFAD’ın turuncu kod uyarısında bulunduğu Kırıkkale’de şiddetli rüzgar etkili oldu. Yağışla birlikte gün içerisinde şiddetini artıran fırtına nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşandı, bazı...

Meteorolojinin ve AFAD’ın turuncu kod uyarısında bulunduğu Kırıkkale’de şiddetli rüzgar etkili oldu. Yağışla birlikte gün içerisinde şiddetini artıran fırtına nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşandı, bazı bölgelerde ise ağaçlar devrildi.

ELEKTRİK KABLOLARI KOPTU

Meteorolojinin daha önceden uyarıda bulunduğu Kırıkkale’de yağış ve şiddetli rüzgar etkili oldu. Kırıkkale Valiliği de daha önceden şiddetli fırtınaya karşı vatandaşları uyarmıştı. Şiddetli fırtına Kırıkkale’de sabah saatlerinden itibaren etkili olurken, fırtına ve yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kırıkkale'de etkili olan fırtına nedeniyle kırılan ağaç, park halindeki 2 otomobilin üzerine düştü. Kırıkkale şehir merkezi Güzeltepe Mahallesi'nde rüzgarın etkisiyle kırılan bir ağaç, park halindeki 2 otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Düşen ağacın dalları vatandaşların yardımı ile araçların üzerinden kaldırıldı. Araçlarda hafif şekilde hasar oluştu. Bazı bölgelerde elektrik kesintileri yaşanırken, bazı apartmanların elektrik kabloları koptu. Şiddetli rüzgar nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle ulaşımda da aksamalar yaşandı.

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.