KIRIKKALELİLERİN HİZMETKARLIĞINA TALİBİZ

KIRIKKALELİLERİN HİZMETKARLIĞINA TALİBİZ
Ankara Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Melih Karayol, Kırıkkale Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yaptı.HABER: YAKUP ÖCANAk Parti Kırıkkale il binasında başvurusunu yapan Melih Karayol'a...

Ankara Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Melih Karayol, Kırıkkale Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yaptı.

HABER: YAKUP ÖCAN

Ak Parti Kırıkkale il binasında başvurusunu yapan Melih Karayol'a yoğun bir kalabalık karşıladı. Siyaset ibresini Ankara'dan Kırıkkale'ye çeviren Karayol'un babası Hayati Karayol'da 1899-1994 yılları arasında Kırıkkale Belediye Başkanlığı yapmıştı. Hayati Karayol, oğlunun açıklamasına katıldı.

Melih Karayol Ak Parti İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamasında, "Öncelikle Kırıkkale'mizde taş üstünde taş koyan bütün belediye başkanlarımız sağ olsunlar. Keçiören belediyesinde hizmet ettim. Çok şanslıyım belediyecilik konusunda duayen bir isimle çalıştım. Turgut Altınok gibi dört dönem başkanlık yapmış bir isimle ciddi bir tecrübe elde ettik. Neye talip olduğumuzu biliyoruz. Bu makamların yeme içme değil, vebal makamları olduğunu çok iyi biliyoruz. Kırıkkale Belediye Başkanlığına değil Kırıkkalelilerimizin hizmetkarlığına talibiz. İnşallah bize nasip olur. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hizmet ermek için tola çıktık. İnşallah hizmet etmeyi rabbim bize nasip eder. Yaşlısından gencine birçok gruba göre projemiz var. Zaman geldikçe bunları anlatacağız. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür" lafla sözle olmaz. İnşallah ikinci yüzyıl Kırıkkale’miz için çok güzel olacak. Türkiye yüzyılında Melih Karayol olarak teşkilatlımız olarak Türk dünyasında da adımızı duyuracağız. Buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.

Bu haber toplam 35 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.